perjantai 23. toukokuuta 2008

A niin kuin aprikoosi..

Taas se on sitten perjantai ja viikonloppu edessä! Tällä viikolla me ollaankin touhuiltu niin kovin, että täytyy ihan hetkeksi pysähtyä kertaamaan kaikkea kivaa. Tiistaina äippä otti mut mukaan keskustaan, mentiin nimittäin Babybioon! Voiko parempaa paikkaa ollakaan... no koti tietysti, mutta mutta! Siellä Tennispalatsissa oli ihan hirmuisesti vauvoja ja ihan sairaan iso telkkari! Siellä me sitten katseltiin elokuvaa ja välillä torkuttiin ja ruokailtiin ja äippä kehui kovasti, kun oli vaipatkin ihan talon tarjoamat! Sitten leffan jälkeen me suunnattiin äipän koululle, jossa piti vain käydä, mutta tiedättehän te mun äidin, se jää suustansa kiinni ihan joka paikkaan ja niinhän me sitten vietettiin koululla muutama tunti ja nälkäkin siellä taas tuli. Onneksi oltiin sentään kotona ennen iskää, sehän olisi saanut hepulin, jos me oltais oltu kadoksissa :) Se niin aina tykkää tulla töistä tänne keskelle leikkejä!

Sitten keskiviikkoon ja uusiin juttuihin... elikkä Porin kamut Marica ja Inna oli meitä aamulla viihdyttämässä. Inna on jo iso tyttö ja Innan touhuja katsellessa mulle tulikin ihan yllättäen uni silmään niin nopeasti, että äipän syliin nukahdin. Pieni vahinko tuo syliin nukahtaminen, sillä nykyisin mä kyllä tsemppaan jo niin, että vasta vaunuissa ummistan silmäni ja suljen suuni jutustelulta. No, onneksi nukuin kunnon päikkärit päivällä, kun illalla just ennen nukkumaan menoa tuli uusia vieraita. Yksi hassu & haukkuva karvakasa ja sen mukana Tiia ja Ipu. Vähän väsyneenä mä niitä yritin viihdyttää, mutta kai ne tykkäsivät, kun viihtyivät niin pitkään meillä.

Vielä olisi eilisen tapahtumat kaivettava tuolta muistista. No juu, muskarikamujahan me tietty oltiin katsomassa! Muskarit on nyt virallisesti loppu, mutta ollaan sovittu muskarikamujen kanssa, että nähdään ja leikitään ulkona, nyt kun sää sallii. Oltiin Maunulassa ja oli ihan super kivaa! Äippä vaan oli ihan hölmö, kun ei ollut tajunnut pakata mulle ulkovaatteita päälle, kun se luuli, että mä nukun aamupäiväunia koko tapaamisen ajan. Mutta kukas nyt niin tekis, kun on piha kamuja täynnä! No, tästä äippä toivottavasti taas oppi jotain... Ens viikon leikkejä ja leikkimiseen sopivia vaatteita odotellessa siis!

No niin, nyt onkin sitten taas tää viikko lopuillaan ja huomisen uinnit senkun lähestyy. Kivaa päästä taas polskuttelemaan :) Eilen otettiin iskän kanssa vähän esimakua mun kylpyammeessa. Kyllä oli taas kivaa! Nyt tämä pikkudelfiini menee ruokailemaan, ennen kuin mummi tulee hoitamaan. Äipän pitää kuulemma mennä kampaajalle...taas! En ihan aina ymmärrä noita naisten juttuja. Mutta iskä sanoo, ettei edes kannata yrittää ymmärtää ;)

Ei kommentteja: